به گزارش خبرگزاری مهر، ابراهیمی در گفتگو با ستاد خبری دومین جشنواره داستان انقلاب اظهار داشت: شاید علت اصلی آن که هنوز داستانی به عظمت انقلاب نداشته باشیم آن بوده که ادبیات در حوزه انقلاب همواره جوششی بوده است.
وی افزود: کسانی که میخواهند در این حوزه فعالیت کنند نباید تنها به سراغ ارزشهای انقلاب بروند بلکه باید لحظههای انقلاب را در وجودشان درونی کنند و سپس این باورپذیری را از طریق آثار خود به مخاطب انتقال دهند.
وی با بیان اینکه شرط اعتلای ادبیات انقلاب ادبیات برخاسته از درون نویسندگان است گفت: جشنواره داستان انقلاب با کشف استعدادها باید شرایط ورود نوقلمان به این عرصه را مهیا کند.
این شاعر و نویسنده عرصه انقلاب و دفاع مقدس خاطرنشان کرد: مهمترین شرط اثرگذاری جشنواره داستان انقلاب جریانسازی و تداوم در برگزاری است چرا که حرکتهای فرهنگی از این دست در دراز مدت تاثیرگذار است و میتواند اهل فن را به سمت داستاننویسی انقلاب سوق دهد.
ابراهیمی گفت: در بسیاری از جشنوارهها شاهد آن هستیم که برگزیدگان پس از اهدای جوایز به حال خود رها میشوند، در حالی که مهمترین بخش کار در جشنوارهها از جمله جشنواره داستان انقلاب باید حمایت پس از اختتامیه باشد که برگزاری کارگاههای آموزشی، ایجاد فرصتهای مطالعاتی برای نویسندگان و... از آن جملهاند.
نظر شما